400 km

En kul grej vi tänkte sätta upp på gården är en stolpe med skyltar med riktning och avstånd till en del mer eller mindre kända landmärken, t.ex. är det 580 meter ner till Grytsjön och jag noterade nyss att det är exakt 400 km hem till Östbacken. 🙂

Östbacken

4 kommentarer

  1. Author

    Det är en promenad på 1.7 km att gå runt hela fastigheten. 🙂

  2. Haha, alltså innan min trötthjärna fattade att det är Östbacken på bilden…jag fick verkligen inte ihop nånting. 😀

  3. Vänta vänta vänta! Kommer du från Hede?! Jag har en stark relation till Tännäs! Men det tar vi en annan gång. Otroligt vackra trakter, inte för inte det kallas “Härliga Härjedalen” ?

    1. Author

      Jo, jag är uppväxt i Hede, på farfars gård på Östbacken(som nu min farbror brukar). Farsan hade Texaco-macken på Norrhede. Tännäs är fint, där har jag varit på många hojträffar medan Rabbitz MCK fortfarande fanns. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *