Griskriget eskalerar

Nu har grisjävlarna bökat upp en del av gräsmattan som vi hade tänkt ha till tältplats för gästande besökare, och det är alldeles för nära huset och odlingarna så vi måste börja göra nåt radikalt. Vi ska stängsla in gårdsplanen, men tills dess ska vi försöka skrämma bort dem.

Ser ni förresten haren som ligger och trycker på den här bilden? Inte? Nej, det gjorde inte jag heller förrän den hoppade upp och iväg ett par meter framför mig.

 

Det blev en grisskrämma, hoppas vi. En välanvänd t-shirt, ett par mjuksbrallor, två träribbor och en hink senare. Lite plast- och folieremsor, tillsammans med ett par sensorstyrda lampor borde väl kunna pausa svinerierna, tycker man.

De bökar verkligen som jordfräsar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *