När man smittar…

Ja, alltså när man smittar andra med vandringsbacillen. Bästa sortens smitta! 😉
Fick med mig Christian på en liten vandring förra helgen, så himla kul!

Vi gick hemifrån gården till Gråmon och en bit till, totalt 7 km. Det kändes som en lagom prova på-sträcka för Christian.

Dålig bild men till matsäck hade jag gjort “pizzabullar”. Jag köpte ett sånt där pizzakit på Ica, rullade ut degen, bredde på lite av tomatsåsen och smulade över fetaost, riven ost och kryddor. Rullade ihop till en rulle, skar skivor av rullen och la på en plåt precis som man gör när man bakar bullar. På med lite riven ost ovanpå bullarna och så in i ugnen. Gott! Funkar lika bra kalla som varma.

Vi hittade svamp längs vår väg; kantareller och taggsvamp. Så mycket att vi fick bära i min sjal då vår matsäcksburk inte räckte till. Svampen fick Chrille med sig hem sen och han lagade svamprisotto som blev han glad skickade bilder på sen. Kul! 🙂

Den här turen blev det premiär för tightsen jag köpt från Engelsons. Dessa är det: friluftstights.
Jag har nu använt dem flera gånger och är supernöjd! De är jättesköna och de har en jättebra ficka på ena benet som jag kan ha telefonen i, väldigt smidigt.

Skorna kommer också från Engelsons och är de skönaste skor jag haft på länge! Jag har gått flera mil i dem och de har inte skavt någonting alls. “Walkingsko Trail” heter dom. Finns bara kvar i stora storlekar nu dock.

Vi hade en jättefin eftermiddag tillsammans och Christian vill gärna hänga med fler gånger. Hurra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *