Bomberget – tröttberget

Ja, vi är alla supersega och jättetrötta här på Bomberget. Detta väder..! Grått och vått. Vi har haft några timmars solsken men det är verkligen undantag. Det verkar inte vara någon ände på hur mycket och hur många dagar i rad det kan regna.

Vi rycker upp oss ibland och hittar på nåt, och “nåt” innebär nästan alltid sällskapsspel. Jag köpte ett nytt för någon vecka sedan; Carcassonne. Det blev snabbt allas favorit, rekommenderas verkligen! Jag köpte “Carcassonne Big Box” med flera extensions.

Min Oden är färdig. Tjock och varm och go! Jag har redan använt den flera gånger och den är verkligen jätteskön.

Jag stickar nu en (tredje) Riddari. Bålen och ärmarna är klara, idag arbetar jag på med oket. När jag inte halvsover i min fåtölj.

Zzzzzzzzzzzzzzzz…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *