Julklappsverkstan har öppnat

Årets första julklapp är färdig. Ett par sockor i Novita Venla Nature.

Och ja, här i lillstugan har julen smygstartats. Diverse ljusslingor är uppsatta för att injicera mig med ljus, det behövs nu, och morgonkaffet dracks idag i en av Ikeas Vinterfest-muggar. Jag tycker så mycket om färgerna i deras Vinterfest-serie! Och eftersom rasister och andra tröttsamma människor rantar om “islamiseringen!!” (p.g.a. att Ikeaserien heter Vinterfest och inte något med jul… Det är ju bara det att så brukar det vara. Inget som ändrats nu för att anpassa oss till islam. Herregud vad tröttsamma en del är!) så har jag köpt några extra Vinterfest-saker, bara för att. 😉

Detta är min utsikt när jag sitter vid datorn. Jag är väldigt förtjust i den. 🙂
Michelin trivs verkligen här han också. Kungen av Bomberget är hans nya titel. 😀

Idag har jag pillat ner några vårlökar här kring stugan, jag hoppas få se krokusar och annat fint i vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *