Ärmlösa Odin

Nu är det bara ärmarna kvar på Odin-tröjan. Jag provade den på igår och är supernöjd! Den är tjock och kommer att vara varm som tusan. Helt perfekt i vinter! Jag har jackor för diverse ändamål och så, men jag går allra helst klädd i ulltröja. Finns inget som värmer så gott när det är kallt ute.

Idag börjar julförberedelserna här på Bomberget så att tid och ork fördelas på ett bra sätt. Jag ÄLSKAR advent och jul, men man ska inte köra slut på sig. Idag tänker jag sätta upp mina adventsstjärnor och ljusstakar i fönstren för nästa vecka kommer jag att ha läkarbesök och allt möjligt och jag vill ha det adventsmysigt när helgen kommer. Alltså får det bli en veckas tjuvstart helt enkelt. Det hade varit mysigt om vädret hade samarbetat och skickat snö istället för regn men men, sånt styr man inte över. Att ha det mysigt inne däremot, det kan man välja!

Jag ska baka och stoppa i frysen så det finns gott fika att ta fram vid advent och jul. Recept jag bokmärkt som jag funderar på:

Mjuk pepparkaka
Saffransflarn
Kakemenn
Julbönder
Saffranssockerkaka med mandel
Mördegskakor, ev. julpyntade på ngt vis
Choklad- och kokosrutor
Kokostoppar

Det kanske blir alla eller något enstaka eller något helt annat, det vet man aldrig. 🙂 Viktigast är i alla fall att det bara bakas om jag hinner och orkar. Här stressas icke. Tar energin slut så finns det färdigköpt fikabröd!

1 kommentar

  1. Så mysigt att börja lite smått! Här får tomtarna vänta men lite sött och planering är trevligt i novembermörkret!
    Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *