Söndagssysslor

Vad gör man på Bomberget en söndag i oktober? Nästa söndag hämtar jag hem en valp 🙂 men idag varvar jag tråksysslor som tvätt och uppackning av fler flyttlådor med att börja på min nästa islandströja. Riddari är en favorit som jag älskar och har stickat två av och jag var nära att sticka en tredje, men sedan bestämde jag mig för att jag vill ha en lite tjockare tröja också. Valet föll på Odin av Ragga Eiríksdóttir (här på Ravelry). Den stickas i Istex Alafosslopi och jag har valt den här färgkombinationen:

Ravelry är för övrigt något du verkligen ska kolla in om du stickar och/eller virkar. Det är gratis att vara medlem och det är verkligen en helt fantastisk site! Jag heter KnitMore där. Jag är alldeles för dålig på att lägga upp det jag stickar där men jobbar på att bättra mig. Det är väldigt praktiskt att ha information om det man skapat där, för man glömmer så fort vilken stickstorlek man använde, hur mycket garn det gick åt o.s.v.

Jag stickar också på något som kanske blir något, i Lettlopi som är en tunnare variant av Alafosslopi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *