Inspektion av blivande hönshuset

Det kommer att krävas en hel del jobb för att få till det, men förhoppningsvis mest i form av tid och inte så farligt i pengar.

Det har hållits höns här förr, men det var nog inte lika noga på den tiden…

5 kommentarer

  1. Höns är trivseldjur, man mår bra i deras sällskap. Vilken potential det finns!

  2. Ja, himla trevligt med höns, men jag blev förvånad att det fordrade långt mer kunskap än vad jag någonsin hade! Och att dom kunde drabbas av sjukdomar och .., ja, allt sånt var nytt för mig, helt rudis som jag var. Men oj, så roligt det var!!! (Ja, inte sjukdomarna förstås).

    1. Author

      Ja det är mycket att tänka på så att man minimerar risken för kvalster m.m.

      Ja det är himla roligt med höns. Jag vill ha ankor också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *