Repris

Jag bjöd in storfamiljen på middag ikväll och gjorde en repris på gårdagens soppa och körde enkla varma mackor till. Det blev uppskattat. Soppa värmer gott tycker jag, det värmer liksom själen också. Perfekt mörka, blåsiga kvällar som denna. Fint att få samlas kring bordet, tända några ljus, äta gott och samtala. Vara tillsammans.

Vad roligt att du gillade soppan, Birgitta! Den är verkligen enkel och man kan ju, precis som du gjorde, lägga till korv eller annat om man vill. Jag lade till körsbärstomathalvor idag.

2 kommentarer

  1. Ja, den kanske jag skulle testa i morgon. Jag älskar ju när det är mycket potatis i soppor, så det är ju bara att öka på. Måhända kan man också dutta i lite fisk? Jo, det kan man ju.

    1. Author

      Absolut. Man kan äta den som den är eller ha den som bas och lägga till kött, korv, fisk, lite vad man känner för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *